visszajelzések

Ne hasonlítsd magad másokhoz

„Ahelyett, hogy összehasonlítanád magad másokkal, gondolj arra, hogy mit értél el eddig az életben. Légy büszke az eddigi teljesítményeidre és lépkedj tovább felemelt fejjel a céljaid felé.”

Zoliban egy nagyon segítőkész, hatalmas szívű személyt ismertem meg. Irányított kérdéseivel nagyon hamar vezetett rá olyan dolgokra, amiket nélküle nem tudtam volna felismerni. bátran merem ajánlani Őt mindenkinek. Hálás köszönet mindenért.
Henriett
webdesigner / grafikus
Nagyon szépen köszönöm az abszolút őszinte, kedves, empatikus és elsőre spontán, nem egy hanem rögtön kettő órás beszélgetést. Teljesen őszintén tudtunk beszélgetni az általam felvetett témáról és érintettünk mást területet is,de nem voltak gátlások és olyan helyzetek amiben elnézést vagy külön megértést kellett volna kérni,hogy nem beszélnék róla inkább. Ezért bátran és őszintén tudlak másoknak is ajánlani. A beszélgetés végére még magabiztosabb lettem és tudom az irányt amerre szeretnék haladni és erről fogok visszajelzést is küldeniEmoji

Köszönöm szépen
Szabó Gabriella
Zoliban, egy nagyon rokonszenves és segítőkész embert ismertem meg, próbálja a maximumot kihozni a beszélgetésekből. Ötletei, meglátásai minden jelenleg felmerült problémámon próbálnak enyhíteni, átsegíteni a jelenlegi élethelyzetemen. Nem ítélkezik, vádaskodik, mégis objektívan próbál meg segíteni, nem áll a pártomra, de nem is áll szembe velem a probléma megoldása közben. Segítsége rendkívül hasznos, már az első találkozás után felszabadultabban és pozitívabban láttam a jövőt.
Balázs
Köszönöm, hogy töretlen figyelemmel és őszínte érdeklődéssel végighallgattál. Manapság ez nagyon ritka. Nem tudok negatívumot írni. Jó szakember leszel, ha ennyire tudsz figyelni az emberekre és empatikus vagy.
Kriszti